bacheloretteparty

Ook voor een gezellige activiteit tijdens jouw vrijgezellenfeest zijn de E-choppers ideaal. Rijd 2 uur lang door de mooie natuur van Utrecht met de door ons verstrekte route, of ga er helemaal zelf op uit! De geruisloze E-choppers maken het mogelijk om samen gemakkelijk te kletsen of lekker naar muziek te luisteren. Bij U-chopper helpen we jullie om er een leuke, speciale dag van te maken!

Rijden op de E-choppers is een unieke en bijzondere activiteit om tijdens je vrijgezellenfeest te doen. Zo rijden jullie heel gemakkelijk en duurzaam naar veel verschillende leuke plekken in en rondom de omgeving van Utrecht. Ook hebben wij op onze eigen gevormde route een aantal mooie restaurantjes aangegeven waar het mogelijk is om gezellig wat te eten en drinken of een pauze van het rijden te nemen. Dit is dan ook een ideaal moment om even een tussen-activiteit zoals een spelletje te spelen wat hartstikke leuk is om je vrijgezellenfeest aan te kleden. Utrecht heeft een overvloed aan mooie en unieke plekjes om even te stoppen en te genieten van het uitzicht en de gezellige sferen. Wij raden dan ook aan om de twee uren dat je de E-choppers huurt volledig te benutten. Onze E-chopper ervaring is geschikt voor groepen tot wel 50 man, wat het dus een ideaal uitje maakt voor jouw vrijgezellenfeest. De bride-to-be zal aan het E-chopper uitje vast een geweldige herinnering aan haar vrijgezellenfeest overhouden!

U-chopper zet voor jullie aankomst de E-choppers alvast klaar zodat jullie na het controleren van de rijbewijzen en het geven van een korte uitleg over het gebruik van de choppers gelijk weg kunnen rijden! Zodra de twee uur zijn afgelopen kunnen jullie bij terugkomst altijd een drankje kopen bij ons tegen de dorst. We nemen de choppers weer in ontvangst en zullen de op voorhand betaalde borg weer terugstorten.