Bachelorparty

Ga met de groom-to-be een stuk rijden met de E-chopper! Een superleuke en unieke toevoeging aan bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest en/of -weekend. Rijd 3 uur lang door de omgeving van Utrecht en neem de natuur of de stad in je op. U-chopper heeft 50 choppers beschikbaar, grote groepen zijn dus geen probleem. 

Rijden op de E-choppers is een leuke nieuwe ervaring voor iedereen. Het rijden gaat erg gemakkelijk en de choppers zijn comfortabel. Het zadel is groot en breed en zit heerlijk. Verder is de chopper voorzien van een telefoonhouder, toeter en cruise control. De cruise control functie maakt jullie tocht door de natuur nog relaxter en geeft garantie voor een geruisloze prettige ervaring. Het stoere uiterlijk van de chopper geeft veel bekijks tijdens het rijden en menig mens zal zijn of haar hoofd omdraaien als je langsrijdt. 

Choppers hebben een actieradius van 55 km en kunnen een topsnelheid raken van 25 km/h. Zo ben je ongeveer net zo snel als een snorfiets. De route die wij uitgestippeld hebben is perfect voor het relaxt rijden met een tempo van 25 km/h. Daarnaast is de route ook geschikt om even te genieten van een tussendoortje of een koud biertje. Er liggen meerdere restaurantjes en café’s op de route waar je uitstekend plaats kan nemen om het leven en je laatste dag als vrijgezel te vieren. De route is iets langer dan een uur en er is dus meer dan genoeg tijd en ruimte om je eigen plan te trekken. 

Het rijden op de E-chopper is dus de uitgelezen kans om jezelf een nieuwe ervaring en leuke afsluiter van een levensfase te gunnen. Het geeft de mogelijkheid om nader tot elkaar te komen voor de grote dag. stap dus met alle heren van  het vrijgezellenfeest op de chopper en geniet van de dag, natuur, gezelligheid, het weer en noem maar op!