Bedrijfsuitje

U-chopper en bedrijfsuitjes

Zijn jullie op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje? U-chopper helpt jullie graag met het verzorgen van een aangename, leuke dag. Rijden op E-choppers is een gezellige en persoonlijke bezigheid. Met een door ons verstrekte route kan jij een paar uur lang genieten van de buitenlucht met je collega’s. Onze ritjes zijn geschikt voor groepen oplopend tot 50 man!

 

Waarom chopper rijden? 

Rijden op onze choppers is een erg unieke buitenactiviteit om je werkgever, werknemers of collega’s beter te leren kennen! Door de invulling van de activiteit is er namelijk veel gelegenheid om elkaar in een ander daglicht te zien dan op de werkvloer. Zo liggen er een aantal leuke restaurantjes op de route en is er voldoende tijd om hier even te stoppen en een drankje te doen. 

Daarnaast is de E-chopper volledig elektrisch, waardoor er amper geluid wordt geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het rijden ook even bij te kletsen met collega’s die je normaal gesproken minder vaak spreekt, of om je werkgever eens iets op het hart te drukken. 

Bedrijfsuitjes hebben een bewezen positief effect op de werksfeer. Het informeel tijd doorbrengen met collega’s doorbreekt een dagelijks patroon. Het rijden met de choppers is een mooie kans om mensen met andere ogen te bekijken; individuen waarvan je dit nooit verwacht had nemen de leiding omtrent de route, en anderen blijken wellicht erg creatief en weten meteen hoe de eventueel resterende tijd kan worden ingevuld! Je ontdekt eigenschappen die je nog niet kende, en bespreekt onderwerpen die op de werkvloer niet ter sprake komen. Dit zorgt voor een beter onderling contact, waardoor ook de productiviteit verbeterd.

Tot slot is de E-chopper door zijn volledig elektrische batterij ook nog eens hartstikke milieuvriendelijk, waardoor de ecologische voetafdruk van het bedrijf niet vergroot wordt door het bedrijfsuitje en iedereen met een gerust hart een extra rondje rijdt!