Teamuitje

Zoeken jullie nog naar een leuke activiteit om tijdens je teamuitje te doen? U-chopper helpt jullie graag met het verzorgen van een gezellige dag voor jullie team! Met onze elektrische E-choppers rijden jullie vrijwel geluidloos door de straten van Utrecht. Ook is er genoeg tijd om even te stoppen en wat te drinken bij een van de restaurants die staan aangegeven op de door ons verstrekte route. 

Als team heb je natuurlijk een goede band. Je ziet elkaar meestal meerdere keren per week bij trainingen en wedstrijden. Om het jaar af te sluiten, beginnen of iets anders te vieren is een teamuitje een leuke activiteit. Het versterken van de teamband kunnen jullie samen doen met een ritje op de E-chopper! Het is een nieuwe manier om jouw team te leren kennen en je teamgenoten in een nieuw daglicht te zien dan bijvoorbeeld op het veld. Kom dus met teamgenoten, coach, manager en trainer bij ons in Utrecht een ritje maken op de chopper! U-chopper organiseert voor jullie een uniek uitje in Utrecht en omgeving. 

Stap met je team op de elektrische chopper en rijdt geruisloos door de omgeving. Je kan gezellig blijven kletsen met elkaar tijdens het rijden en tegelijkertijd genieten van de natuur. Ook even pauze nemen op de route is mogelijk. We hebben een route langs meerdere restaurantjes waar je even plaats kan nemen om te genieten van een koud drankje of wat te eten. Ook kun je langs de route stoppen en bijvoorbeeld een picknick houden op een mooie plek. 

Kortom, een tochtje op de E-chopper staat garant voor een fijne en nieuwe ervaring met je team. Rijden op de chopper is eenvoudig en geeft je alle mogelijkheid om met het team de band te versterken. Huur daarom bij ons jouw chopper en begin na een korte uitleg met jouw tour!