Unieke date

Ben jij op zoek naar de perfecte date? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. E-chopper rijden is een unieke ervaring voor jou en je liefde. 

We helpen jou graag met het organiseren van de ideale eerste date, een leuke manier om je jubileum te vieren, of gewoon een gezellige dag met je partner. Met een door ons verstrekte route kan je een paar uur lang samen van de natuur of van de stad genieten. Doordat de E-chopper volledig elektrisch is, maakt hij ook amper geluid. Dit zorgt ervoor dat je gezellig met elkaar kan kletsen tijdens het rijden. Quality time dus! 

Bij het maken van onze route hebben wij er bewust rekening mee gehouden dat mensen even willen stoppen om ergens rustig van de natuur te genieten, of om ergens een drankje te doen. Hierdoor is er ook zeker voldoende tijd om dit te doen, en kunnen jullie op je date ook goed de tijd voor elkaar nemen! Daarnaast hebben wij ook een aantal leuke restaurantjes die op de route liggen uitgezocht waar jullie een drankje kunnen doen en eventueel een hapje kunnen eten of een spelletje kunnen doen. Bij het kiezen van de natuurroute kom je ook langs een aantal plekken die erg geschikt zijn om even te picknicken. Bij lekker weer kan er zelfs gezwommen worden in de Kromme Rijn! 

We helpen jou graag met het verzorgen van de ideale date voor jouw eerste afspraakje, of om een langere liefde samen te vieren. De E-choppers kunnen voor een paar uur worden gehuurd, maar ook voor een hele dag! Als je ze een hele dag huurt, hoeft er geen route van ons gevolgd te worden en kan je dus met je date samen een romantische route bedenken, en hebben jullie samen alle tijd van de wereld. 

Een dagje E-chopper rijden is een unieke date en een perfecte mogelijkheid om een gevarieerde gezellige dag te hebben met degene die jij beter wil leren kennen, of juist al jaren door en door kent.