Familiedag

Familiedagen draaien natuurlijk allemaal om gezelligheid en verbintenis. Bij U-chopper helpen we jullie graag om een fijne, geschikte familiedag te organiseren. De E-chopper waar op gereden kan worden is uitermate gepast voor een dagje met het gezin of het de hele familie! Door zijn brede banden is de chopper relatief makkelijk te besturen en dus geschikt voor relaxte ritjes. Je hoeft er alleen maar op plaats te nemen en de chopper doet de rest. 

Neem de hele familie mee om een paar uurtjes rond te rijden op een E-chopper. Iedereen met een (scooter)rijbewijs mag een chopper besturen. De chopper is stabiel en relatief gemakkelijk te besturen. Je komt met de chopper niet op de weg en hij gaat maximaal 25 km/u. Hierdoor is het rijden op de chopper erg veilig, ook voor beginnende bestuurders, mensen zonder scooter ervaring en de grootouders! De chopper is daarnaast voorzien van een toeter, telefoonhouder en indicatielampjes. Om het hele gezin te laten meegenieten is er achterop de chopper voldoende ruimte om als kind plaats te nemen. Hierdoor kunnen kinderen tussen de 5 en 12 jaar gezellig mee achterop bij de bevoegde bestuurder. Kleine kinderen kunnen ook eventueel tussen de benen van de bestuurder mee als dat gewenst is. 

U-chopper heeft voor jou een gave route uitgestippeld door de natuur. Hoe snel je deze rijdt is aan jou. De route duurt iets langer dan een uur dus er is voldoende tijd om bijvoorbeeld even wat te drinken, te spelen in een speeltuin of een duik te nemen in de krommerijn bij goed weer! Je kunt met de hele familie genieten van een dagdeel op de scooter in de buitenlucht. Ontdek plekken die je normaal niet ziet en versterk met elkaar jullie familiale band. U-chopper is er voor jullie om de dag onvergetelijk te maken en zo soepel mogelijk te laten verlopen.