Jaarclubuitje

Is het jouw beurt om een jaarclub activiteit te organiseren? Kom E-chopper rijden! Verken met je clubgenoten Utrecht en omgeving op een van onze elektrische choppers. Met een door ons verstrekte route kan jij een paar uur door de natuur of te stad touren.

De choppers hebben een actieradius van 55 km en gaan maximaal 25 km/u. Dit zorgt voor een relaxte sfeer tijdens het rijden. Daarnaast zijn de E-choppers door hun brede banden makkelijk bestuurbaar, en dus ook geschikt voor beginnende bestuurders. 

Doordat de voertuigen helemaal elektrisch zijn, produceren ze amper geluid. Er kan dus goed gekletst en gegrapt worden tijdens het rijden. 

Een activiteit met de jaarclub is natuurlijk hartstikke gezellig. E-chopper rijden sluit goed aan bij de gewenste gezelligheid en openheid door de stilte van de voertuigen zelf. Zo is er ruimte om bij te praten met die ene clubgenoot die je normaal iets minder spreekt, of om even het afgelopen weekend te herleven met je beste vriend(in). 

Bij het maken van de routes hebben wij er bewust rekening mee gehouden dat mensen graag ook wat tijd zelf willen kunnen invullen tijdens de rit, en haasten is natuurlijk nooit leuk. Hierom hebben wij de routes iets korter gemaakt, wat er voor zorgt dat er meer dan genoeg tijd is om onderweg ergens wat te drinken en/ of te eten. Zowel de stadsroute als de natuurroute komt langs een heel aantal leuke restaurantjes waar op eigen tempo even gepauzeerd kan worden met de hele jaarclub. Bij de natuurroute kom je ook een aantal leuke picknickplekken tegen, en kan er met lekker weer zelfs gezwommen worden in de Kromme Rijn!

E-chopper rijden is dus een uiterst geschikte bezigheid om jouw clubdag/ clubactiviteit mee in te vullen! We helpen je graag met het verzorgen van een sfeervolle unieke dag buiten om met je hele jaarclub van te genieten.