Vriendinnendag

Een dagje met vriendinnen is een dag voor gezelligheid en vriendschap. Zo’n dag kan je natuurlijk extra leuk maken door een unieke groepsactiviteit te doen. Een ritje op de E-chopper is hier perfect voor! Kom gezellig met uw gehele vriendinnengroep een tocht door de omgeving van Utrecht rijden. Er zijn 50 choppers beschikbaar, een grotere groep is dan ook geen enkel probleem. 

Stap na een korte instructie zorgeloos op je eigen chopper en start geheel geruisloos de door ons zorgvuldig uitgestippelde route. Neem even een korte pauze om van de natuur te genieten of rust even uit op één van de terrasjes op de route. De chopper kan ook jouw vervoersmiddel van de dag zijn bij het vervoeren van en naar andere activiteiten. Plan bijvoorbeeld een high tea of neem in de zomer een duik in de krommerijn. Met de E-chopper weet je zeker dat jouw beleving en die van je vriendinnen centraal staat. De stilte van de chopper geeft meer ruimte voor ononderbroken geklets tussen alle aanwezigen. De chopper is zó stil dat je tijdens het rijden ook ongestoord door kan keuvelen. De actieradius van 55 kilometer zorgt ervoor dat je de gehele dag onbezorgd kunt rondrijden. Het enige wat je voor een ritje op de chopper nodig hebt is een goed humeur, dichte schoenen en een rijbewijs! Een dagje choppers huren is dus ook goed te plannen als verrassing voor bijvoorbeeld een verjaardag. 

U-chopper verzorgt graag jullie speciale dag en staat garant voor een makkelijke en soepele ervaring. Je krijgt je eigen chopper met volle accu mee die van alle gemakken is voorzien. Navigatie is makkelijk te volgen door de telefoon in de daarvoor bedoelde houder te klemmen. Ook minder afleiding van je telefoon als jij bezig bent om de band met je vriendinnen te verbeteren! Kortom een leuk en bijzonder uitje voor de hele vriendinnengroep.