Zomeruitje

Ben jij op zoek naar een unieke activiteit voor in de zomer(vakantie) ? Kom E-chopper rijden bij U-chopper in Utrecht! 

Met de wind in je haren rijd jij 3 uur geruisloos rond op een van onze elektrische choppers. Doordat de choppers volledig elektrisch zijn, produceren ze amper geluid, en kan er tijdens het rijden dus goed gekletst worden.

Bij U-chopper bieden wij twee routes aan voor onze klanten; een natuurroute en een stadsroute. 

De natuurroute is op meerdere fronten ideaal voor een lekkere zomerse dag met je familie, vrienden of collega’s. Je rijdt van met de choppers door het natuurgebied Amelisweerd, dit ligt aan de rand van Utrecht. Hier kom je langs plekken waar je super leuk kan picknicken, even op een bankje kan uitrusten om bij te kletsen en te genieten van de zon, en langs een aantal authentieke restaurantjes waar wat gegeten en/ of gedronken kan worden. Zo passeer je Theehuis Rhijnauwen, echt een aanrader! Daarnaast stroomt de kromme rijn door het natuurgebied. Dit is sowieso erg mooi om te zien natuurlijk, maar je kan er bij lekker weer zelfs in zwemmen! Op de route liggen meerdere punten waar je gemakkelijk het water in kan. De rivier is op deze stukken ondiep; dus ook erg geschikt voor beginnende zwemmers en om lekker pootje te baden. 

De stadsroute begeleidt je door de mooie, oude binnenstad van Utrecht. Zo passeer je Janskerkhof en de Oude Gracht. Hierdoor krijg je een echt beeld van de sfeervolle stad in de zomer. Ook op deze route liggen een heleboel leuke restaurantjes en terrasjes waar gepauzeerd kan worden, en hier is ook zeker tijd voor. Wij hebben in beide routes namelijk rekening gehouden met het zomerse weer, en de behoefte om dan ergens even een drankje te kunnen doen. Er is tijd voor vrijgehouden, dus geniet vooral van de zomer en ga tussendoor picknicken of op een terras zitten! 

E-chopper rijden is dus de perfecte buitenactiviteit om je vrije zomerdagen met je familie, vrienden, team, partner of collega’s door te brengen! Kom langs met je gezelschap en geniet van een unieke dag in de zomerlucht.