Bereikbaarheid

U-chopper bevindt zich op een handige locatie aan de rand van Utrecht-stad. Hierdoor zijn we gemakkelijk te bereiken met zowel OV, fiets als de auto. Vanaf onze verhuur locatie stap je zo op en rijd je zo weg op de gehuurde E-chopper richting de natuur van Amelisweerd en de forten. U-chopper bevindt zich in een gebouw tegen stadion Galgenwaard aan, via de parkeerplaats bij de hoofdingang van het stadion kun je makkelijk bij U-chopper naar binnen!

Auto

Je kunt bij U-chopper voor de deur parkeren bij de parkeerplaats bij de hoofdingang van stadion Galgenwaard, als je de parkeerplaats oprijdt bevinden wij ons aan de rechterkant. Dit is betaald parkeren (€3,- per uur). Mocht je gratis willen parkeren dan kan dat bij de parkeerplaats van Kampong, dit is 5 minuutjes lopen naar de verhuur locatie van U-chopper.

Openbaar vervoer

Als je met het OV naar U-chopper komt heb je meerdere opties, bus 6 (alleen doordeweeks) en 41 rijden naar stadion Galgenwaard en ook de tram vanaf Utrecht Centraal stopt op 5 minuten loopafstand. plan je reis via 9292.nl of de app!

Onze E-chopper verhuur locatie is gemakkelijk te bereiken met alle vervoersmiddelen. Maakt u zich geen zorgen over de drukte van de binnenstad, we bevinden ons aan de rand van de stad! Parkeren kan voor de deur, let wel op met wedstrijddagen van FC Utrecht, het is dan erg druk OV, auto en andere vervoersmiddelen brengen je gemakkelijk naar u-chopper! De E-chopper is een unieke ervaring in Utrecht en laat jou vrij de mooie omgeving en natuur verkennen. D E-chopper is geruisloos en heeft een actieradius van 55 km, met een snelheid van 25 km per uur. Op deze manier kun je met de elektrische scooter genieten van een bijzondere en aangenaam kalme dag. Huur een u-chopper bij u-chopper.nl samen met uw familie, vrienden of collega’s.