Groepsuitje

U-chopper heeft 50 choppers beschikbaar bij onze verhuurlocatie naast stadion Galgenwaard. Om die reden is een ritje met de chopper geschikt voor grote groepen in welke vorm dan ook! Neem iedereen mee die je kent en stap met zijn allen  op de E-chopper! Een uniek uitje in de omgeving van Utrecht!

Alle leden van de groep krijgen een eigen chopper mee waarbij van tevoren uitleg gegeven wordt. Wij verzorgen voor jou een volledig opgeladen accu, de route en de uitleg. Zo hoeft iedereen enkel bij ons de route te downloaden en zijn/haar rijbewijs laten checken en ben je ready to go! Neem onze natuurroute door de natuur van Amelisweerd bij Utrecht en geniet van een ongestoorde tocht met elkaar. De choppers zijn stil waardoor kletsen tijdens het rijden geen probleem is. Zo kun je overleggen en kletsen terwijl je geniet! Neem zelf wat te eten en drinken mee of neem de tijd om te stoppen bij enkele restaurantjes en cafeetjes op de route. We hebben de route hierop ingesteld, deze duurt ongeveer een uur. Aangezien je 3 uur de tijd krijgt op de chopper is er meer dan genoeg tijd om even te stoppen en wat te eten of wat kouds te drinken. 

Chopperrijden is makkelijk en heb je snel geleerd, ook zonder scooter ervaring. Van tevoren geven we een korte uitleg waarbij we vertellen hoe de chopper werkt en hoe je gas geeft en remt. Ook zit er op de chopper een toeter, cruise control en een telefoonhouder. In de houder past elke telefoon, deze is namelijk verstelbaar. Zo kun je je telefoon hierin zetten met de navigatie. Zo verdwaal je niet! Ook de cruise control is erg handig. Zo hoef je niet continu gas te geven en blijf je op hetzelfde tempo rijden. Voor het rijden is dan dus weinig concentratie vereist.